Content Management

Te is jobban szeretnéd a kreatív energiáidat a vállalkozásod fejlesztésére fordítani, mintsem a tartalomgyártás és publikálás folyamatos nyűgjével szenvedni?

Szeretnéd teljes egészében kiszervezni a weboldalad tartalommal való folyamatos ellátását?

Szeretnéd, ha

 • tartalomstratégiában jártas szakértők,
 • szövegírásban magasan kvalifikált írók,
 • és tartalommenedzsmentben profi szerkesztők gondoznák az oldaladat úgy,
 • hogy neked nemhogy nem kell tevékenyen részt venned a munkában, de még csak gondolkodnod sem kell azon, hogyan épüljön tovább az oldal, mert mi mindent elintézünk helyetted?

Tudom, hogy szeretnéd, mert mindenki, akinek van weboldala, erre vágyik, csak hát ugye azok a fránya részletek…

„Jó, de mégis hogyan fog ez működni?”
„Oké, de hogyan fog az oldalam rólam szólni?”
„Szuper, csak mennyibe fog ez kerülni?”

Amikor ez ember vállalkozni kezd, akkor alapvető, hogy nem magának csinálja a könyvelést, és nem egyedül bújja az adótörvényeket, mert tudvalevő, hogy erre már megvannak a profi szakemberek.

Amikor az ember autót vesz, akkor nem azzal a gondolattal ül bele nap, mint nap, hogy ha netán elromlana a fék, akkor majd magának megjavítaná, ha pedig konkrétan megtörténik, akkor pláne hozzá sem nyúl, hanem azonnal szakembert keres.

Mégis, mikor egy vállalkozás elindul az Interneten is – vagy csak ott –, akkor a tartalomfejlesztés hatalmas feladatát gyakorlatilag a cégvezető igyekszik egy kézzel vezérelni, vagy ami még rosszabb, kiszervezi a feladatot valakinek, akinek ez csak púp a hátán.

A tartalom kézi vezérlése remek ötlet VOLT 8-10 ÉVVEL EZELŐTT!

De ma? Amikor bizonyos weboldalak mögött milliárdos befektetések vannak – Magyarországról beszélek, nem Amerikáról –, akkor mit is akarsz te fél kézzel?

Ma a weboldal nem információt szolgáltat, mint régen, hanem információszolgáltatásnak álcázott értékesítést végez, a nap minden percében, a hét minden órájában, az év minden pillanatában, éjjel és nappal. És aki ezt nem fogadja el, az úgy jár, mint a vállalkozások majdnem 80 százaléka: az első években tönkremegy. Mi tehát a megoldás? A

RitArt Content Management

teljes körű tartalomstratégiai, szövegírási és technikai kivitelezés

 

Mit tartalmaz a RitArt Content Management?

A megrendelővel történt előzetes egyeztetések alapján:

– tartalomstratégia egy-egy hónapra – vagy leszerződött időszakra – való megtervezését, Vidi Rita szakmai vezetésével;

– szövegek elkészítését, lektorálását, szakmai jóváhagyását szakképzett és profi RitArt Szövegírókkal;

– a szövegek feltöltését a weboldalra, publikálásának előkészítését;

– képek keresését, beszerkesztését, linkek elhelyezését (saját vagy mások hivatkozott tartalmaira), kinézet beállítását, források megjelölését;

– publikálást;

– kommentek moderálását, figyelését, kérdések megválaszolását, illetve ha szükséges, a megrendelőhöz való továbbítását;

– FULL+ csomagunkban a FB oldaladra történő feltöltést, időzítést is vállaljuk;

– továbbá FULL+ csomagunk tartalmazza a cikkekkel kapcsolatos hírlevelek megírását és feltöltését, időzítését/kiküldését is.

Mi szükséges technikailag ahhoz, hogy a RitArt Content Management révén együttműködhessünk?

– WordPress, Joomla, vagy Drupal alapú weboldal/blog, illetve bármelyik ingyenes blogszolgáltatónál vezetett blog;

– Együttműködői vagy szerkesztői jogosultság a kollégánknak; FULL+ csomag esetében FB oldalhoz is, és a hírlevélszerkesztőhöz is;

– Korlátozott hozzáférés az oldal Google Analytics és Search Console fiókadatokhoz a szakértőnk számára, hogy adatvezérelten IS tudjuk tervezni a tartalmaidat.

Hogyan működik a RitArt Content Management a gyakorlatban?

 1. lépés: megkeresel bennünket az alábbi űrlapon keresztül, hogy szeretnéd kiszervezni az oldalad tartalmának folyamatos építését és ennek technikai kivitelezését, és megjelölöd, hogy melyik csomagra gondoltál. A jelentkezés szerződésnek minősül, óvatos puhatolózásért ne jelentkezz!
 2. lépés: leegyeztetjük – emailben –, hogy melyik oldaladról van szó, mire gondoltál pontosan, milyen időtartamra tervezel, milyen célokat akarsz elérni.
 3. lépés: megnézzük a jelenlegi tényszámokat, és rögzítjük (látogatók száma, interakciók száma, konverziók – ha vannak, stb.), és feltérképezzük a jelenlegi tartalomstratégiádat.
 4. lépés: tartalomstratégiában szakértő kollégáinkkal megtervezzük, hogy milyen tartalmakra van szükséged, milyen ütemezésben, és leegyeztetjük veled is.
 5. lépés: elkezdünk dolgozni: írunk-feltöltünk-szerkesztünk-publikálunk, egészen addig, amíg te kérted. Fizetni előre fogsz havonta, számla ellenében természetesen.
 6. lépés: havi jelentést kapsz a Google Analytics és a Search Console adatai alapján arról, hogy mik a változások. Te közben visszajelzést adsz arról nekünk, hogy változott-e pl. a feliratkozók száma, a közvetlen megkeresések aránya, vagy bármilyen adatban volt-e elmozdulás. Az adatok összevetése esetén vagy korrigáljuk a stratégiát, vagy haladunk tovább a megkezdett úton.
 7. lépés: A FULL+ csomag esetében a Facebook oldalra is publikáljuk a kikerült írásokat, tartalmakat, és közben elemezzük a FB oldal adatait és eredményeit is, havonta jelentést küldve a változásokról, célok teljesüléséről.
 8. lépés: FULL+ csomag esetén a hírleveleidet is megírjuk, feltöltjük, kiküldjük, mintegy blogértesítőként. Külön értékesítési levelek megírását  és kampányok tervezését és kivitelezését nem tartalmazza ez a szolgáltatás.

Akkor most lássuk a RitArt Content Management csomagokat és árakat. Az árak és csomagok fixek, mert ezek fix eredményeket garantálnak, és ehhez ragaszkodunk.

RitArt Content Management árak és csomagok

Tartalom Menedzsment árak
Tartalom Menedzsment árak

Breaking News felár az összes csomagnál: ha olyan híreket akarsz velünk megíratni, amiknél rendkívül fontos, hogy gyorsak legyünk – sőt, lehetőleg leggyorsabbak az országban –, akkor ezt a szolgáltatást minden csomagnál plusz havi 29000,- forintért vállaljuk. Gondolj bele, aktív hírportálod lehet úgy, hogy nincs járulékfizetési kötelezettséged (mert ez már egy plusz alkalmazottat feltételezne). A Breaking News szolgáltatást ELŐRE kell megrendelned, nem pedig aktuálisan, mikor eszedbe jut, hogy lenne egy sürgős hír, tehát előre tudnod kell, hogy ilyesmit szeretnél-e.

Az árak BRUTTÓ árak. A számlát angol cégünk, a RITART ACADEMY LTD. adja.

A fenti csomagok 3000 leütéses tartalmakra (cikkre, termékleírásra, ismertetőre) vonatkoznak, egyéb leütésszámok esetére lásd az alábbi táblázatot:

Tartalom Menedzsment leütések
Tartalom Menedzsment leütések

Név*
Email*
Cégnév*
Székhely*
Melyik csomagot választod?*
Választott leütésszám cikkenként*
Elfogadod a jelentkezés feltételeit?*


Szeretnéd tudni, hogy kikkel dolgoztunk már együtt ilyen ügyben?

Nem fogod megtudni. Mint ahogyan azt sem fogja senki megtudni, hogy veled dolgoztunk… 🙂

Vidi Rita

RitArt Academy