ContentShield

Te sem vagy elégedett a céged/márkád internetes hírnevével?

Túlságosan kis porszemnek tűnsz a piacodon?

A konkurensed lejárató kampányt folytat ellened a neten?

Megorrolt rád egy ügyfél és félsz, hogy mi lesz a következménye a haragjának a hírnevedre nézve?

Védd magad a szerteágazó, színes és bizalomépítő tartalommal, és iktasd ki a negatív hírek pusztító erejét!

ContentShield – védelem rosszakarók és hírnévromlás ellen

Mit tartalmaz a ContentShield szolgáltatás?

– Céltudatos tartalomstratégiai tervet, a cég/márka hírnevének védelme és növelése érdekében.
– Kutatások elvégzését, konkrét akcióterv kidolgozását.
– Az akciótervben szereplő tartalmak elkészítését, és publikálásuk menedzselését.

Mi NEM a ContentShield?

Nem adunk ingyen tanácsokat, és nem beszélgetünk hosszasan a problémáidról. Cselekvés-orientáltak vagyunk, és azért hoztuk létre ezt a szolgáltatást, mert jók vagyunk benne, neked pedig szükséged van rá. Panaszkodni, tanácsokat adni csak úgy, kivitelezés nélkül, és közösen agyalni mi nem érünk rá :).

Továbbá nem tüntetünk el a netről már meglévő negatív tartalmakat, hanem mi azt tesszük, hogy annyi jót írunk, ott és úgy és olyan ritmusban, amik cunamiként mossák el a  rosszat. Kérésedre menedzseljük is a tartalmakat (szerkesztjük, feltöltjük, időzítjük, moderáljuk, stb.)

Nagyon fontos tudnod, hogy nem vagyunk médiaügynökség, és nem a rövid távú sajtónyilatkozatok, hanem a rövid és hosszabb távon is ütős tartalomstratégia a módszerünk. Ha tehát bemegy az üzletedbe egy részeg vendég, elkezd problémázni, majd te kivezetteted, és a végén megveri a biztonsági őr az illetőt, akkor mi nem tudjuk ezt pillanatok alatt elboronálni a közvélemény előtt (lásd KFC esete 2017-ből). Nekünk az a dolgunk, hogy amikor egy ilyen eset után fél év múlva elemzed a hatásokat, akkor azt lásd, hogy jééé, sokkal jobban állunk, mint előtte, ja és ez ne 200 millióba kerüljön számodra, csak mondjuk másfélbe.

Milyen tartalmakat takarhat a ContentShield akcióterve?

– Cikkeket,
– Leírásokat, tájékoztatókat, PR tartalmakat,
– Egyéb PR tevékenységet,
– Hozzászólásokat,
– Véleményeket,
– Kommenteket,
– és bármilyen tartalmat, amit menet közben hasznosnak fogunk találni – természetesen előre egyeztetve.

Hol tudjuk használni a ContentShield megoldást? Milyen platformok alkalmasak erre?

Az mindig egyéni, hogy melyik esetnél milyen platformokon lehet erősíteni, de az biztos, hogy átütő erejű hatáshoz átütő erejű dömpingre lesz szükség, amihez be lehet vetni:

  • A saját weboldalt,
  • A Google-t,
  • A Facebookot,
  • A LinkedInt,
  • Blogokat, influencereket,
  • PR cikkes megjelenéseket,
  • Vevővéleményeket,
  • Kommenteket,
  • És még sok minden mást is.

Mennyibe fog kerülni a ContentShield?

Hogy pontosan hány cikkre, leírásra, tájékoztatóra, PR anyagra, hozzászólásra, véleményezésre, kommentre – és további tartalmakra – lesz szükség, és mindezekre milyen időintervallum alatt és milyen ütemezéssel, azt mindig az adott vállalkozás/márka pillanatnyi helyzete, és a kitűzött célok szabják meg, így az ár is ekként alakul majd.

Mivel a ContentShield egy nagyon tudatos stratégiát igénylő, és igen bonyolult, több héten-hónapon át zajló szisztematikus tevékenység, nem lesz olcsó.

Példa: ha például egy ráérő konkurensed lejárató hadjáratba kezdett ellened a neten, és sajnos előállt az a helyzet, hogy a lejárató tartalmak elkezdenek a nevedre rákeresve a te saját oldalaid, céged és platformjaid környékén, vagy éppen az ELŐTT megjelenni a találati listán, akkor több frontos azonnali letámadást kell indítani, amelynek elemei lehetnek:
– Kulcsszavazott, nevedre, márkára szóló domain név,
– Kulcsszavazott tartalom változatos formában, folyamatos megjelenéssel akár több hónapon át,
– Új blog indítása erős felületen,
– Új megjelenési csatornák megkeresése és kiaknázása, tartalommal való ellátása (pl. Youtube csatorna felépítése)
– A neved, a márkád terjesztése olyan platformokon, amikre nehéz bejutni, sajtókapcsolatok kiaknázása,
– Olyan érzet keltése az emberekben, hogy mindenhol ott vagy és tündökölsz, éjjel-nappal jelen vagy.

Egy ilyen tartalomstratégia megtervezése és kivitelezése körülbelül 500.000,- forinttól kezdődik, a határ pedig a csillagos ég. A kérdés az, hogy megér-e neked ennyit, vagy még többet az, hogy megvéded a vállalkozásodat és a neved becsületét a bukástól.

Kiknek való a ContentShield?

– Például azoknak, akiknek keltették már rossz hírét, és a rossz hírek természeti törvényei szerint ezek bukkannak elő egy keresésnél, nem a többi ezer jó hír, és az emberek is nagyobb kedvvel osztogatják a rosszat, mint a jót… A rossz hír sajnos gyorsabban terjed a fénynél, tehát ha megtörténik a baj, nincs idő késlekedni!

– Azoknak is való, akik próbáltak már küzdeni lejárató célzatú hírek-kommentek-vélemények ellen, de rájöttek, hogy a magyarázkodás meg a szembehelyezkedés semmi másra nem jó, mint a rossz hírekkel-kommentekkel-véleményekkel és a magyarázkodással találkozó közönségben megerősíteni azt a gyanút, hogy „nahát, itt tényleg lehet valami a dolog mögött, nem árt résen lenni ezzel a céggel/személlyel/márkával”. A kapálózás csak fulladáshoz vezet, tehát ne csináld! A ContentShield segíteni fog.

– Azoknak is való, akik piacvezetők, és néhány trónkövetelő a bajszukat húzogatja az ügyes marketingjével, és félő, hogy egyszer csak komolyan veszélyeztetve lesz a feltörekvő titánok által a pozíciójuk. Ezt nem ártana megelőzni, ugye egyetértünk? (Ehhez nyilván nem kell lehozni a csillagokat az égről, de egyébként feltörekvő titánjai válogatják a megoldást…)

– És azoknak is való, akik még nem szenvedő alanyai az internetes támadásoknak, trollok és úgynevezett véleményvezérek, vagy épp magánszemélyek által generált lejáratásoknak, de látják, hogy ez létező jelenség, és fel akarnak készülni egy esetleges támadásra, jó előre kiiktatva annak negatív hatásait. Ez nyilván kisebb volumenű erőfeszítéseket igényel, így jóval olcsóbb, mint az akut tűzoltás. Megelőzni mindig jobb, mint utólag kapkodni.

– És persze való azoknak is, akik soha semmit nem bíznak a véletlenre.

Ne feledd: a rossz hírnévnél már csak az rosszabb, ha az ügyfelek fülébe is eljut, és ők elkezdenek csapatosan elpártolni. És hogy ez veled meg fog-e történni? Túlságosan sokakkal történt már meg, úgyhogy csak az a kérdés, kire mikor csap le ez a kórság.

A ContentShield egy bizalmi feladat, amivel nem tud akármilyen szövegíró megküzdeni, ráadásul nem is egy embert igényel a feladat, hanem olykor akár 200-at is, de mindenképp szükséges hozzá egy jól felkészült stratéga is. Egyedül nem fogod tudni megoldani, de nyilván tudod ezt már, máskülönben nem lennél itt. A RitArt Academy-nek megvannak az erőforrásai a kivitelezéshez.

Kérj árajánlatot az alábbi űrlap segítségével, és mi hamarosan felvesszük a kapcsolatot veled emailben.
Az alaposan kitöltött mezők célravezetőbbek, és nagyban könnyítik a munka gyors beindítását, tehát minél részletesebb vagy, annál gyorsabban tudunk indulni.

Név*
Email*
Mi a problémád? Mit szeretnél elérni a ContentShielddel?*
Elfogadod a jelentkezés feltételeit?*