EBS

A weboldalak 1%-a termeli meg az internetes gazda(g)ság 99%-át

Mondjuk másképp: a weboldalak 1%-a elképesztően sikeres és viszik a bevétel 99%-át

Míg a weboldalak 99%-a sosem teljesíti be küldetését, és csak küzd a maradék 1%-os bevételért

Bár az internetes világ az egyik lehető legtisztább és legliberálisabb gazdasági berendezkedésnek tűnik, igazából ugyanaz vele a helyzet, mint a „rendes”, fizikai gazdaságban:

– Vannak a nagyon gazdag cégek, akik a legnagyobb hasznot fölözik le.

– És vannak a legfeljebb önfoglalkoztató vállalkozások, akiknek a létét egy pillangó szárnyverdesése is veszélyezteti.

Persze nem akar mindenki milliárdokat kaszálni, vannak, akik csak szeretnének jól megélni. Jogos igény! Csak kevés lehet, mert a milliárdos szinte mindent visz.

Mi kell ma a sikeres internetes vállalkozáshoz? (A hangsúly leginkább a sikeren van.)

Figyelem, mini stratégiai képzés következik!

Értékinnováció

Biztosan kell egy olyan koncepció, ami nem tucattermék, nem egy tucatweboldal, és nem egy többtucatos  mondanivaló. Manapság a tálaláson múlik minden, elég csak megnézni a reklámokat és a politikát. Te hogyan tálalnád azt az értékrendet, amit a vállalkozásod képvisel? Nem elég egy bármilyen webshop, egy weboldal, az mögé olyan értékteremtő gondolkodásmód is kell, ami az elit vállalkozásokra jellemző. És ami a nagyon lényeges: ezt az értékteremtő gondolkodásmódot meg is kell ám mutatni a közönségnek!

Adatvezérelt döntési folyamatok

Megérzésből is el lehet indulni, de amikor eredményeket várunk – például az első 10 vagy 100 vevőnket az adott évben –, akkor ahhoz az értékesítési folyamatba már 1000-10000-100000 embert kellett volna már beterelnünk. Van ezekről az emberekről egyébként bármi fogalmunk? Vagy csak álmodozunk, hogy nyitunk egy weboldalt és máris özönlenek a vásárlók? Hát nem fognak. Az interneten minden az adat. Csalafintaság az egészben, hogy nem az adatok mennyisége, hanem a minősége, és az értelmezés képessége számít. Tudod, hogy milyen adatokat kell gyűjtened és hogyan kell azokat értelmezni? Vagy te csak akartál egy weboldalt, ami majd termel? A weboldalad a legfőbb üzleti bázisod, nem fog semmit sem csinálni, ha nem gyűjtesz, értelmezel, elemzel adatokat, és azokból nem vonsz le következtetéseket és nem cselekszel végül a következtetések alapján.

Az idő urai

Időnyereség – de nem úgy, ahogy gondolnád: az interneten az idő sokkal inkább pénz, mint a fizikai gazdaságban. A vásárló a másodperc tört része alatt dönt arról, hogy ő nem vásárol nálad. Pedig minden jellemzőjében az mutatkozott, hogy mindjárt elkölti nálad a pénzét. De nem teszi, mert a bizalomindexed nemhogy nulla volt, hanem mínuszba csapott át. Elég egy elütés a szövegben, elég egy bizonytalan színválasztás, elég a túl sok impulzus – vagy a számára pont nem megfelelő impulzus –, és máris lép vissza oda, ahonnan jött. Az idő is a minden a neten. Ez azt is jelenti, hogy amíg te napokat-heteket agyalsz, ezer vásárlód vásárolt máshol. Ezt te nem érzed veszteségnek, hiszen nem tudsz róluk, de ezek a nem kihasznált pillanatok döntik el a jövődet. Most, ebben a pillanatban is.

A verseny tisztán látása

Minden piacon természetes a verseny, és ha ennek a jellegzetességeit nem látod át, akkor nem fogsz nyerni. A Google találati listája szimbolizálja a 21. századi piaci versenyt. A szolgáltatásod keresőszavaira ott vagy az első oldalon? Nem? Csak a céged nevére? Az kit érdekel rajtad kívül? Azt hitted, arra keres bárki is? A saját problémáikra és vágyaikra keresnek az emberek, nem a tiédre.

Kik vannak előtted ebben a vérre menő versenyben és vajon miért ők? Nem tudod? Akkor lehet, hogy jobb, ha kiszállsz a buliból. A találati listán egy-egy helynyi előrelépés megsokszorozhatja a bevételeidet! 4. helyről 3.-ra előrelépni a bevételek duplázását is jelentheti. El tudod képzelni, hogy az elsők milyen veszettül védik a pozícióikat? Hiszen azzal termelik a százmilliós bevételeiket és a garantáltan náluk landoló vevőiket. Tehát, ha ezzel a versennyel nem vagy tisztában, vagy ennek jelentőségét bagatellizálod, akkor soha nem jutsz át az internetes gazdaság 1%-ba, ahol valóban ott a pénz, és nemcsak a kínlódás.

Nos, hát erre szokták azt mondani, hogy innen szép nyerni.

A szerencse az, hogy vannak olyanok, akik több mint 10 éve foglalkoznak interneten történő biztos sikerek elérésével, és nem félnek a te érdekedben használni ezt a tudásukat. Ezek vagyunk mi. 🙂

A RitArt Academy és az NZAweb közös produkciója:

Elite Business Solution

 

Prémium jelenlét az interneten, de nemcsak a külvilág felé, látszólagosan, hanem stratégiailag is.

 

Mit szolgáltatunk?

– Stratégiai konzultációt értékinnováció alapon

– Piackutatást

– Kulcsrakész weboldal(aka)t a vállalkozásod számára

– Valóban ügyfélszerző tartalmakat előre elkészítve, feltöltve

– Keresőoptimalizálás technikai alapjait és a folyamatos fejlesztést

– Kereőoptimalizálás legnehezebb, tartalmi feladatait elvégezve, kivitelezve

– Adatvezérelt coachingot a vállalkozási stratégiában

– Igény szerint reputáció menedzsmenttel is foglalkozunk. Ez azok számára fontos, akiknek egyáltalán nem mindegy, mit látnak személyükről vagy vállalkozásukról szerte az interneten. EBS Plus csomagunk tartalmazza ezt a szolgáltatást>>

– Tárhelyet, domaint, kiegészítőket és minden technikai adminisztrációt, neked semmivel sem kell foglalkoznod, mindent készen kapsz. Az oldalad egyedi platform lesz az interneten, nem pedig egy saját oldalunk aloldala (ahogy néhány helyen találkozhattál már ilyesmivel… pfff)

– Igény esetén mobilalkalmazást is fejlesztünk. EBS Plus és EBS Shop csomagunk tartalmazza ezt a lehetőséget>>

– Marketing stratégiát és segítséget a kivitelezésben. EBS Plus és EBS Shop csomagunk tartalmazza ezt a lehetőséget>>

– Supportot, tehát támogatást, segítséget, adatmentést, webhely biztonságot.

– Projekt követhetőségét.

Hogyan kell ezt érteni?

Ezt az oldalt most azonnal zárd be, ha nem akarsz egy valóban magas színvonalat jelentő, prémium minőségű, elit vállalkozást az interneten!

Bárki bármikor összedobhat magának egy weboldalt túlzás nélkül 5 perc alatt, feltölt egy bemutatkozást, két-három cikket, aztán várja a megváltást. Várhatja ítéletnapig.

A valódi sikerek mögött olyasmi működik, amit nem adnak a boltban: ELME. De mondhatnánk úgy is, hogy agy. Ész. Koponya.

Mi kizárólag olyan weboldalakat készítünk, amik piacvezető-várományosok.

Mivel nem foglalkozunk?

– Nem foglalkozunk MLM-es rendszerek klónoldalainak létrehozásával.

– Nem foglalkozunk három oldalból álló bemutatkozó oldalak négy perces összedobásával.

– Nem foglalkozunk értéket nem teremtő és nem közvetítő weboldalak elkészítésével.

– Nem foglalkozunk tartalmak másolásával.

– Nem építünk a nulláról a te bemondásod alapján semmit, hacsak nem mutatod meg, hogy régebb óta vagy a szakmában, mint mi.

Minden másra nyitottak vagyunk.

 • Ha kitaláltál egy jó dolgot, de fogalmad sincs, hogyan lesz belőle a neten nagyot gurító üzlet, keress bennünket!
 • Ha van egy ötlet a fejedben, de nem látod, hogy lenne létjogosultsága, mi kikutatjuk a piacot.
 • Összeállítjuk a stratégiát, értékinnováció alapokon. (Hogy mi is ez? Erről itt olvashatsz>>)
 • Előre meghatározzuk a célokat és a projekt mérföldköveit.
 • Lépésről-lépésre tervet mutatunk és követünk.
 • Megteszünk minden olyan lépést is, amik üzleti titkok és nem fogjuk ide kiírni, te persze tudni fogod ezeket is :).
 • A haladásról folyamatosan tájékoztatunk.
 • Egy kollégánk mindig elérhető lesz számodra, akár telefonon is.
 • A piacot közben folyamatosan monitorozzuk, ha szükséges, korrekciókat vezetünk fel a tervbe.
 • A kész weboldalt kulcsrakész állapotban átadjuk, de továbbra is karban tartjuk, frissítjük, tartalommal és élettel töltjük meg.
 • Folyamatosan dolgozunk tovább együtt, a szerződés szerint (több féle megoldás lehetséges, lásd a Csomagok menüpontban>>)

 

Kik vagyunk?

Vidi Rita – stratégiai tanácsadó, író, online marketing szakértő, a RitArt Academy szakmai vezetője. Az ész-iparban dolgozom, és néha kifejezetten magányosnak érzem magam. Te is érezted már ezt? Én is tapasztalom, hogy a társadalmak kezdenek leszokni a gondolkodásról, mert készen kapni mindent sokkal kényelmesebb, a fejükbe beültetett gondolatokat aztán meg szolgaian szajkózni az egyetlen öröm számukra. De ennek ellenére nemhogy nem mondok le az ész diadalába vetett hitemről, hanem kihangsúlyozom azt, hogy kifejezetten ezzel foglalkozom. Nem vagyunk sokan. Ezért is elit a mi szolgáltatásunk, nemcsak kivitelezésben és mögöttes tartalomban, de társadalmi szempontokból is. 13 éve foglalkozom a webes jelenléttel, vállalkozóknak adok stratégiai és tartalomstratégiai tanácsokat, ezen témában két könyvet is írtam. Saját szövegíró csapatommal a szürke hétköznapokban is kreatív tevékenységet élünk/végzünk: kreatív szövegeket írunk más vállalkozásoknak, szervezeteknek, hogy a kommunikációjuk tökéletesebb és hatékonyabb legyen. 2013-ban elnyertem az Év Vállalkozója díjat. Szeretem, ha zajlik az élet.

Nagy Zoltán – webfejlesztő, programozó, innovátor és webes monetizációs szakember. Zoltán mindig azon töri az agyát, hogy hogyan és miből lehet pénzt csinálni az interneten, és az a szerencsés együttállás valósul meg nála, hogy ő le is tudja programozni. Fiatal kora ellenére számos nemzetközi projektben vesz részt, és még nem volt olyan kihívás, vagy programozói feladat, amit ő nem tudott volna megoldani. Igazi innovátor, aki mindig újít, fejleszt, ráérő idejében pedig újabb innovációkon töri a fejét, vagy épp tanul ezekről. Különleges képessége az, hogy a rendszerben való látásmód az erőssége (ez kevesek kiváltsága). A kódok világában az összefüggések sokkal egyszerűbbek, mint az üzleti világban vagy az életben, bár persze a földi halandók számára a kódok sokkal inkább idegenek. Zoltán kifejezetten szereti összekapcsolni a dolgokat, és aztán ezeket a kód nyelvére átültetve meg is valósítani. Lételeme az automatizálás, karcsúsítás, a folyamatok kitisztázása. Ő kezeli, fejleszti, tartja karban az összes technikai részét a projektnek.

„Mennyi ideig tart egy projekt a weboldal átadásáig?”

Változó. A csomagok és a választott szolgáltatások alapján a néhány héttől néhány hónapig tartó intervallumokkal tervezhetsz. Utána is folyamatosan együtt fogunk dolgozni, mert a valódi eredményekhez folyamatos fejlesztés szükséges. A díjaink egy éves együttműködésre vonatkoznak. Lásd: Csomagok>>

„Van már weboldalam, de semmire nem mentem vele, gatyába tudnátok rázni?”

Igen, vállaljuk már korábban elindult projektek teljes megújítását, új alapokra helyezését, értékinnovációs és technikai szempontból is. Ugyanazok az ajánlataink ilyen esetben is, csak az eredmények jóval gyorsabban jöhetnek majd. Ha már vannak elfekvő, elhalt projektjeid, ideje elővenni őket, mert szépen lehet rájuk építkezni. Csomagok>>

„Már megégettem magam hasonló szolgáltatással, és ott van a weboldalam valahol, de én is alig találom, a webmesterem pedig eltűnt.”

Ilyenkor jobb lehet a nulláról kezdeni, de a domain-edről ne mondj le, mert az önmagában értéket és keresőoptimalizálási értéket is képviselhet. Beszéljük át a dolgot, hogy miben tudunk segíteni! A csomagajánlataink érvényesek ebben az esetben is, csak lehet, hogy előbb kutatással kell kezdenünk, hogy visszaszerezd az irányítást a weboldalad fölött. Ha ez esetleg nem sikerülne, akkor is megtaláljuk a megoldást, hogy elérd azokat az álmokat, amikről korábban le kellett mondanod.

„Sikeres volt a vállalkozásom, de drasztikusan visszaestem a keresőben, érezhetően veszítem az ügyfeleket.”

Azonnal jelentkezz, sürgős beavatkozásra van szükség! Megvizsgáljuk, hogy mi okozhatja a problémát, és a beavatkozási tervről tájékoztatunk elsődlegesen. Ezt a szolgáltatást a SEO Reformation csomagunk tartalmazza konkrétan, ez is egy 1 éves együttműködés keretében működik, de garantáltan technikai, tartalmi és egyéb más szempontokból is egyszerre fogunk lecsapni a veszteség ellen!

„Ha lejár az egy év és veletek szeretném folytatni, akkor mi lesz?”

Semmi különleges, az évfordulónál választhatsz a következő évre csomagot, küldjük a megújításról a számlát, és úgy járunk el, ahogy szükséges. Nagy reformokra nem lesz szükség, az biztos, de a szokott és kért színvonalon folytatjuk tovább. (Megújítási díjaink kedvezményesek.)

„Ha lejár az egy év és nem veletek szeretném folytatni, akkor mi lesz?”

Az évforduló lejárta előtt erről már egyeztetünk, ha úgy döntesz, hogy nem velünk folytatod tovább, akkor átadjuk az oldalad hozzáférését, segítünk az oldal átköltöztetésében más szolgáltatóhoz és könnyes búcsút veszünk.

 „Ez nekem túl bonyolult…”

Akkor nincs ránk szükséged. Indíts blogot, ismerkedj az internet Facebook-on túli világával és aztán térj vissza hozzánk később, várunk szeretettel.

Tekintsd meg csomagjainkat, melyekben részletesen feltüntettünk mindent, az árakat is>>

Nos? Mikortól akarsz a mindenben győztes szűk, 1%-os sávba tartozni? Mert csak te döntesz, mi készen állunk, hogy neked dolgozzunk!

 

 

 

Csomagok

EBS Start – Induló, nagyratörő, szárnyalni kész vállalkozásoknak

– Üzleti stratégia (üzleti modell, értékesítési folyamat, sales tunnel)

– Web stratégia (hogyan, mivel, milyen bonyolultsággal)

– Tartalomstratégia (mit, mikor, hol, hogyan kommunikálunk)

– Teljes körű technikai kivitelezés

– Teljes körű tartalom-kivitelezés (az oldal élettel teli lesz és folyamatosan fejlődik)

– Teljes körű SEO kivitelezés (a tartalom fejlődésével összhangban folyamatosan fejlődik)

– Tárhely, domain

– Coachning az igényelt területeken (Skype-on, 1 órás intervallumban alkalmanként)

– Technikai support (adatmentés, webhelybiztonság, adminisztrálás)

EBS Start éves díja:

Magyar nyelvterületen: 4900 € – hosszabbítás éves díja: 4400 €

Angol nyelvterületen (USA, stb.): 6900 € – hosszabbítás éves díja: 6400 €

Angol nyelvterületen (UK): 8900 € – hosszabbítás éves díja: 8400 €

Német nyelvterületen: 8900 € – hosszabbítás éves díja: 8400 €

 

 

EBS Plus – a csúcson indulóknak, tapasztaltaknak, vagány nagymenőknek

– Üzleti stratégia (üzleti modell, értékesítési folyamat, sales tunnel)

– Web stratégia (hogyan, mivel, milyen bonyolultsággal)

– Tartalomstratégia (mit, mikor, hol, hogyan kommunikálunk)

– Teljes körű technikai kivitelezés

– Teljes körű tartalom-kivitelezés

– Teljes körű SEO kivitelezés

– Tárhely, domain

– Coachning az igényelt területeken (Skype-on, 1 órás intervallumban alkalmanként)

– Technikai support (adatmentés, webhelybiztonság, adminisztrálás)

– Marketing stratégia (látogató szerzés)

– Reputáció menedzsment

– Mobil alkalmazás fejlesztés, karbantartás az adott évre

EBS Plus éves díja:

Magyar nyelvterületen: 6900 € – hosszabbítás éves díja: 6400 €

Angol nyelvterületen (USA, stb.): 9900 € – hosszabbítás éves díja: 9400 €

Angol nyelvterületen (UK): 10900 € – hosszabbítás éves díja: 10400 €

Német nyelvterületen: 10900 € – hosszabbítás éves díja: 10400 €

 

EBS Shop – ha kifejezetten turbó üzemmódban induló, vagy szárnyalásra váltó webshop az álmod

– Üzleti stratégia (üzleti modell, értékesítési folyamat, sales tunnel)

– Web stratégia (hogyan, mivel, milyen bonyolultsággal)

– Tartalomstratégia (mit, mikor, hol, hogyan kommunikálunk)

– Teljes körű technikai kivitelezés

– Teljes körű tartalom-kivitelezés

– Teljes körű SEO kivitelezés

– Tárhely, domain

– Coachning az igényelt területeken (Skype-on, 1 órás intervallumban alkalmanként)

– Technikai support (adatmentés, webhelybiztonság, adminisztrálás)

Marketing stratégia (látogató szerzés)

Termékek feltöltése, keresőoptimalizálása (képek, különböző meta tag-ek, szöveg, kulcsszó, leírás, stb.)

EBS Shop éves díja:

Magyar nyelvterületen: 7900 € – hosszabbítás éves díja: 7400 €

Angol nyelvterületen (USA, stb.): 10900 € – hosszabbítás éves díja: 10400 €

Angol nyelvterületen (UK): 11900 € – hosszabbítás éves díja: 11400 €

Német nyelvterületen: 11900 € – hosszabbítás éves díja: 11400 €

 

EBS Portal – ideológiai nagyágyúknak, iparág-vezetőknek, médiamoguloknak

– Üzleti stratégia (üzleti modell, értékesítési folyamat, sales tunnel)

– Web stratégia (hogyan, mivel, milyen bonyolultsággal)

– Tartalomstratégia (mit, mikor, hol, hogyan kommunikálunk)

– Teljes körű technikai kivitelezés

– Teljes körű tartalom-kivitelezés

– Teljes körű SEO kivitelezés

– Tárhely, domain

– Coachning az igényelt területeken (Skype-on, 1 órás intervallumban alkalmanként)

– Technikai support (adatmentés, webhelybiztonság, adminisztrálás)

Marketing stratégia (látogató szerzés)

– Mobil alkalmazás fejlesztés, karbantartás az adott évre

– Naponta akár több tucatnyi cikk és ezek tartalmi és technikai és SEO adminisztrálása

Magyar nyelvterületen: 79.900 € – hosszabbítás éves díja: 74.000 €

Angol nyelvterületen (USA, stb.): 119.900 € – hosszabbítás éves díja: 119.400 €

Angol nyelvterületen (UK): 149.900 € – hosszabbítás éves díja: 149.400 €

Német nyelvterületen: 149.900 € – hosszabbítás éves díja: 149.400 €

 

SEO Reformation – korábban már jól szereplő, de folyamatosan romló eredményeket mutató weboldalaknak, illetve azoknak, akik most már tényleg szeretnének SEO eredményeket – 1 éves szolgáltatás

Tartalma:

– Analizálás

– Probléma feltárás, azonosítás

– Piacfelderítés, kiindulási pont tisztázása, rajtvonal belövése

– Akcióterv készítése

– Lépésről-lépésre ütemterv készítése technikai, tartalmi és egyéb SEO szempontokból 1 éves intervallumra

– Technikai javítások

– Tartalmi javítások, kiigazítások megkezdése

– Prémium linkek szerzése

– Egyéb SEO megoldások applikálása

– Feedback, kontroll

– Folyamatos felülvizsgálat és szükség esetén újratervezés

– Eredmények kommunikálása havonta

 

SEO Reformation éves díja egyszerűbb oldalaknál

Magyar nyelvterületen: 6.300 € – első év után a megújítás díja: 5900 €

Angol nyelvterületen (USA, stb.): 12.300 € – első év után a megújítás díja: 11900 €

Angol nyelvterületen (UK): 15.300 € – első év után a megújítás díja: 14900 €

Német nyelvterületen: 15.300 € – első év után a megújítás díja: 14900 €

 

SEO Reformation éves díja webshopoknál

300 termékig, 300 termék fölött dupla díj, 600 fölött tripla, stb.

Magyar nyelvterületen: 12.300 € – első év után a megújítás díja: 11.900 €

Angol nyelvterületen (USA, stb.): 16.300 € – első év után a megújítás díja: 15.900 €

Angol nyelvterületen (UK): 18.300 € – első év után a megújítás díja: 17.900 €

Német nyelvterületen: 18.300 € – első év után a megújítás díja: 17.900 €

 

SEO Reformation éves díja portáloknál

Magyar nyelvterületen: 19.300 € – első év után a megújítás díja: 18.900 €

Angol nyelvterületen (USA, stb.): 25.300 € – első év után a megújítás díja: 24.900 €

Angol nyelvterületen (UK): 27.300 € – első év után a megújítás díja: 26.900 €

Német nyelvterületen: 27.300 € – első év után a megújítás díja: 26.900 €

Az árban minden elvégzett és erőforrásokat igénylő megoldás benne van, amire szükséged lehet. Piacvezetők ezt használhatják a pozíciójuk stabilizálásához.