Konzultáció Kihívás

A túlélés, sőt a növekedés a következő 2-3 évben a vállalkozásod célja?

De nem tudod még pontosan, hogy hogyan tudnád a tartalomstratégiát a saját céged szolgálatába állítani? Akkor segítünk!

Jelentkezz a RitArt tartalomstratégiai konzultáció kihívására!

30 perces tartalomstratégiai – online – konzultációt biztosítunk számodra, afféle kihívás formájában, amivel letesztelheted, hogy vannak-e még potenciálok a céged növekedésében. A Konzultáció Kihívás során feltérképezzük a vállalkozásod tartalomstratégiájának jelenlegi problémáit, kihívásait és a lehetőségeket. Így fix jövőképet tudunk a vállalkozásod számára körvonalazni. A konzultációt vezeti: Vidi Rita, a RitArt alapítója és szakmai vezetője.

A konzultációért nem kell fizetned, ez egy kihívás, amire gyakorlatilag bárki jelentkezhet.

A RitArt tartalomstratégiai konzultáció kihívás részletei:

1.) Előzetes kérdések megválaszolása és regisztráció szükséges hozzá az lentebb található űrlapon, így egy csomó levélváltást megspórolunk.

2.) A kérdésekre válaszolva a konzultációra te is és én is előzetesen fel tudunk készülni, így nagyon hatékonyak tudunk lenni, tehát a 30 perc az bőségesen elég lesz. A konzultáción tudsz majd még kérdezni is, ezért is biztosítjuk ezt az időkeretet.

3.) A konzultáció Discord-on történik, a regisztráció után megkapod a szükséges technikai támogatást (a Discord olyan, mint a Skype, csak sokkal jobb, stabilabb, kényelmesebb és biztonságosabb. Működik okos telefonon is természetesen.)

4.) A konzultációs kihívásra 30 percet szánunk maximum, tapasztalatom szerint általában a 20. perc környékén már a megvilágosodás és a boldog jövőkép kialakulásához való eljutás szokott bekövetkezni :). Te közben végig jegyzetelsz, ugye? 😊 A szakmai alapokat 15 éves szakértelmem biztosítja. Gyakorlatilag nem fordulhat elő olyan a konzultáció végén, hogy ne örülnél neki, hogy belevágtál.

5.) Lezárjuk a konzultációt a következtetések levonásával és a további lehetőségek megbeszélésével, egyeztetésével. Biztosan viszel magaddal útravalóként jó néhány konkrét, személyre szabott tanácsot.

Mivel a tartalomstratégiai konzultáció személyes időt igényel, azért általában másfél-két héttel előre kell tervezned, mert a naptár nagyon gyorsan betelik, így, ha sürgős a dolog, akkor ne is gondolkodj, jelentkezz azonnal!

Az időpontról egész pontosan majd a kérdések megválaszolása után egyeztetünk.

Miért ingyenes a kihíváson való részvétel? Miért ingyenes egy ilyen értékes segítség? – merülhet fel benned a kérdés

RitArt Academy logoHa láttad a RitArt közel 7 éves szövegírási tevékenységének egészét, akkor tudhatod, hogy nem szoktunk ingyen konzultálni. Alapvetően a működésünkbe nem szerveztünk be üresjáratokat, amiket beszélgetésekkel és ötletelésekkel lehet kitölteni, mert sokszor még hétvégén is szövegeket írunk. De most a személyes vezetői időmből áldozok a kihívást vállalókra, mert tudom, hogy a válság megtizedeli a cégeket. Ez azt jelenti, hogy a mi ügyfélkörünket tizedeli a válság. Nos, ezt a magam részéről nem fogom hagyni.

Ha csak egy-két vállalkozásnak tudok valami bíztató utat mutatni, akkor már megéri ebbe időt és energiát tenni. Számomra ez fontos. Számodra legyen fontos az, hogy túléld a következő éveket vállalkozásként. A többit majd kitaláljuk együtt.

Ha esetleg még mindig nem értenéd, hogy miért fontos most stratégiában gondolkodnod, akkor olvasd el ezt: Válság>>

Sok munka fog rád várni, de hiszen ez jó hír! Ha van mit csinálni, akkor lesz eredmény is! Csak az a nem mindegy, hogy MIT és milyen sorrendben kellene csinálni és persze, hogy mi a célod.

Ezeket tesszük rendbe az tartalomstratégiai konzultáció kihívás során. Hajrá, én itt leszek!

Töltsd ki az űrlapot, majd látni fogod, hogy már ez is elég nagy kihívás! Ha sikerül végig menni a kérdéseken, utána már sokkal tisztább lesz a kép!

Itt találod az űrlapot, kattints ide>>

 

Vidi Rita
Vidi Rita