Mesterkulcs

A weboldalak 90%-a nem más, mint kínlódás és folyamatos veszteség a tulajdonosuk számára

Te átállsz végre a másik 10%-ba, vagy szenvedsz tovább eredmények és sikerek nélkül?

Hogy a folyamatos kudarcok irányából átfordulj végre a sikerek irányába, sajnos nem úszhatod meg a jól informáltság nélkül a folyamatot. Lehet, hogy soha nem akarsz hozzányúlni a saját weboldaladhoz, de hogy értened kell, hogy mire miért van szükséged, és mire miért NINCS, az biztos.

A RitArt MesterKulcs, ami minden zárat kinyit a fejedben, ezeket a témákat tárgyalva:

·        43+1 kérdés és brutálisan őszinte válasz a honlapokról és szövegükről – pdf

·        119 kulcsszó, amit minden webshopnak használnia kellene a szövegeiben? – pdf

·        28 ordító weboldal hiba és hogyan kell ezeket elkerülni? –  ~ 120 percnyi mp3

·        -20%-os kupon könyvvásárláshoz

Minden létező kérdés, amit a weboldal szövegéről és a tartalomstratégiáról felmerülhet, és minden rájuk adott válasz Vidi Rita, a RitArt vezetőjének tolmácsolásában.

Töltsd le mindhárom anyagot és a kupont INGYEN!

RitArt MesterKulcs – komplex megoldáskészlet a honlapod siker-stratégiájáért

Mit kapsz az anyagokban?

  • Hihetetlenül töményen, rengeteg hasznos információt. Nincs semmi mellébeszélés, az összes tölteléknek tekinthető szöveg csak azt a célt szolgálja, hogy gyakorlati példát mutasson a konkrét témához, hogy könnyebben megértsd, és könnyebben megjegyezd az infót.
  • Kapsz egy tipikusan RitArtos szemléletet, amit Vidi Rita neve fémjelez. Kizárólag olyan információkat osztunk meg veled az anyagban, amit a VIP ügyfeleinkkel is szoktunk, semmit nem hallgatunk el előled, és semmi feleslegessel nem fárasztunk.
  • A pdf-eket nem duzzasztottuk képekkel és 15 centis margóval, rengeteg sűrűn teleírt, akár azonnal hasznosítható információt kapsz minden oldalon, és nem használunk egyetlen szövegdobozt sem, ami az oldalszámot növelné, és csak a megértési hatékonyságot rontaná.
  • A hanganyag ~120 perces mp3 felvétel, kizárólag arról a 28 tipikus weboldal hibáról, amit bárki elkövethet, és a weboldalak 80%-án el is követik. Vajon a te weboldalad is a 80% része? Valószínűleg igen, tehát érdemes komolyan venni az anyagban foglaltakat! A hanganyagot két részletben letöltheted, és online marketing minitréningként használhatod. Nincs időd ennyi infót meghallgatni? Akkor hogy akarsz nagy sikereket, elképesztő eredményeket, ha nincs időd arra, hogy előre nézz?
  • Kapsz egy -20% kedvezményre jogosító kuponkódot is, amit a Tartalomstratégia 5 perc alatt című könyv vásárlásakor tudsz majd felhasználni. Lásd alább!

·        43+1 kérdés és brutálisan őszinte válasz a honlapokról és szövegükről – pdf

Mindenki tele van kérdésekkel a saját honlapját és a webes stratégiáját illetően, de kinek lehet ezeket feltenni? Nos, az anyagban 43+1 kérdést feltettünk helyetted, és meg is válaszoljuk részletesen, alaposan kifejtve minden szempontot. Az anyag nagyon masszív információhalmaz, jobb, ha többször is elolvasod, és afféle kézikönyvként rendszeresen forgatod.

 

·        119 kulcsszó, amit minden webshopnak használnia kellene a szövegeiben? – pdf

Mi az a 119 kulcsszó, amit minden webshopnak használnia kellene a szövegeiben, ezzel szemben ebből alig tízet használnak az átlagos webshopok? – és persze csodálkoznak, hogy miért nincs forgalmuk…

Az anyagban eláruljuk, hogy milyen kifejezésekre keresnek azok az emberek, akik nálad akarnak vásárolni; pontosan milyen szavakat írnak be a keresőbe, és neked ezt miért kell figyelembe venned, továbbá HOGYAN érdemes ezt a 119 szót használnod, és persze, hogy MIÉRT is kellene ezeket a szavakat használnod attól függetlenül, hogy milyen iparágban kereskedsz egyáltalán.

 

·        28 ordító weboldal hiba és hogyan kell ezeket elkerülni? ~120 perc mp3

Azt mondják, hogy az okos más kárán tanul. Nos, most kiderülhet, mennyire vagy okos – tanulj mások kárán, előzd meg a sajátodat! (Vagy javítsd ki gyorsan titokban, mielőtt más rájön, hogy elkövetted!) Mik azok a leggyakoribb, szinte minden honlap-tulajdonos által megtapasztalt buktatók, amiket azonnal ki kellene iktatnod/javítanod, ha valódi eredményekre és sikerekre vágysz?

28 fatális hiba, amikre bármikor ráfuthatsz te is, és ha már rajtuk vagy, akkor igyekezned kell lejönni róluk (remélem, látod magad előtt a szitut ;))!

De hogyan? A hanganyagban erre is választ kapsz! Vigyázat, brutálisan tömény információ halmaz, több, mint 2 órában! Jegyzetfüzetre biztosan szükséged lesz!

·        -20%-os kupon könyvvásárláshoz

A Tartalomstratégia 5 perc alatt című könyvben mindent megtalálsz, hogy a taktikai elemeken, és az akut, megoldandó feladatokon túl végre valódi stratégiád is legyen. A könyv nemcsak a tartalomfejlesztéssel, publikálással és kommunikációval, de magával az üzleti stratégiával is képbe helyez. Természetesen sem a fenti anyagok, sem a kupon letöltése nem kötelez téged vásárlásra! Ez csak egy kedvezmény lehetősége, de nem kell vásárolnod :).

A weboldalak 90%-a nem más, mint kínlódás és folyamatos veszteség a tulajdonosuk számára

Te átállsz végre a másik 10%-ba, vagy szenvedsz tovább eredmények és sikerek nélkül? Itt az ideje eldöntened!

RitArt MesterKulcs – komplex megoldáskészlet a honlapod siker-stratégiájáért

Ingyenes letöltés: az anyagokat a regisztráció után azonnal megkapod – és emailben is megküldjük számodra:

Töltsd le MOST mindet, teljesen INGYEN!

Név*
Email*


Mit nyersz, ha letöltöd az összes anyagot?

Brutálisan tömény és kíméletlenül őszintén tálalt tudásanyagot szövegírásról, honlapok szövegéről, tartalomstratégiáról, online marketingről, vállalkozásról, és az ezekhez szükséges szemléletről.

Mit veszítesz, ha NEM töltöd le ezeket az anyagokat?

Csak egy dolgot veszítesz el: a versenyt.

Nem ismersz még bennünket?

Történet arról, hogy kik vagyunk és miért érdemes kapcsolatba kerülnöd velünk 🙂 (új ablakban nyílik)