Szövegíró szeretnél lenni? Várunk a csapatba!

RitArt Academy logo

Rendszeresen kapjuk a megkereséseket azoktól, akik látják a szövegírás szolgáltatásunk hirdetését, és felcsillan a szemük arra, hogy talán ők is csatlakozhatnának a csapathoz. Az a felcsillanás az nagyon is helyénvaló!

Folyamatosan keressük új szövegíróinkat, és aztán folyamatosan biztosítjuk a kreativitást kiteljesítő különböző szövegírói munkákat.

Ha szeretnél a szövegírói csapatunkhoz tartozni, téged is várunk szeretettel.

Ahhoz viszont, hogy tényleg együtt tudjunk dolgozni, néhány alapvető elvárásunkat teljesítened kell. Ezekre azért van szükség, hogy egyrészt gördülékenyen be tudj majd csatlakozni, másrészt azonnal fel tudd venni a lépést azokkal, akik már régóta velünk írnak.

Elvárásaink a RitArt szövegíró csapatának tagjai felé

Semmi ördöngösség, csak a hosszútávú együttműködés jól kipróbált alapjai:

Részt kell venned egy jobb agyféltekés kreatív írás képzésen. Ebből nem tudunk engedni, mert ez  képzés adja meg azt a módszertani alapot, amit majd a szövegírói munkádban is használni fogsz. A jobb agyféltekés kreatív írás módszertana biztosítja számodra is, meg a mi szövegírás szolgáltatásunk számára is, hogy az ügyfelek igényeinek megfelelő bármilyen szöveget meg tudsz majd írni, olyasmiről is, amiről a feladattal való találkozás előtt fogalmad sem volt még! Tehát ez mondhatni, kötelező elem nálunk. A jobb agyféltekés kreatív írás módszertanát persze másra is tudod használni, nemcsak szövegírásra, de itt nálunk ez alap elvárás. Soron következő jobb agyféltekés kreatív írás képzések>>

– Bár a jobb agyfélteke igencsak nagyvonalú a helyesírási hibákkal, elütésekkel, szóköz-anomáliákkal, de ez esetben sajnos némi bal agyféltekés jelenlétet is elvárunk. Nézz utána a helyesírási szabályoknak, központosítási szokásoknak, és legyél felkészült ezekből. Tipikus 21. századi probléma, hogy a cseteken és kommentelések közben leszokunk az alapvető szövegalkotási és szövegszerkesztési igényességünkről, és erről vissza kell szokni. Kezdd el már most! Írj mindig kerek, egész mondatokat, ne rövidíts soha semmit, és használd a szabályok szerint az ékezeteket és az írásjeleket!

Nem szükséges szövegírói tapasztalat, de ha írtál már korábban is, esetleg akár megrendelésre is, az számodra lesz előny, részünkről nem elvárás. Az írói munka is igényel némi rutint, amit mi a jobb agyféltekés módszerrel már a kezdetekkel megtámogatunk, de ha több évre visszanyúló magabiztossággal tudsz ehhez a témához viszonyulni, az számodra fog egy könnyebb működést jelenteni. Örülünk a tapasztalt profiknak is, meg a lelkes amatőröknek is.

Próbamunkát fogunk kérni előre megadott paraméterekkel, és az alapján fogunk dönteni a közös jövőnkről. A próbamunka kreatív írás feladat lesz, aminek a végeredményét tökéletes helyesírással és gördülékeny mondatszerkezetekkel várunk vissza, utána már kezdődhet is a közös munka.

– Jelenleg több a munka, mint amit bírunk, tehát olyanokat várunk, akik a heti egy-egy cikk hobbiszinten való megírásánál azért több tüzet éreznek magukban pislákolni. Két külön bónuszrendszerünk is van, amivel az alapokon túl honoráljuk a szorgalmat és a kitartást.

Dióhéjban ennyi. Számtalan szövegünkkel találkozhattál már az interneten, mert rengeteget írunk, a legváltozatosabb témákban. Ha egy-egy cikk láttán azt gondolnád, hogy „Nahát, ezt én is meg tudtam volna írni.” – az nem a véletlen műve: tényleg meg tudtad volna írni! Most akkor már csak döntened kell, hogy akarod-e csinálni, vagy sem.

Mi várunk téged is. Itt kezdd>>

Vidi Rita

Posted on: 2020-10-22, by :