7 remek indok, hogy velünk írasd meg a szövegeidet

Szövegírás: miért velünk?

Avagy miért a RitArt Academy kreatív szövegíróival írasd meg a szövegeidet?

 1. Mi imádunk írni, és hidd el nekem, ez nem minden szövegíróról mondható el ilyen magabiztossággal! Nem azért írunk, mert nincs más lehetőségünk kiteljesíteni önmagunkat, hanem azért írunk, mert az írás az életünk. Íróink mindegyike egyben kreatív író is, akik saját örömükre is alkotnak: novellákat, meséket, regényeket írnak, könyveket adnak ki, író-olvasó-könyvbemutató találkozókra járnak, természetesen a sajátjaikra.
 2. A fentiekből kifolyólag mi jól is írunk. Nem kell keresgetnünk a szavakat ahhoz, hogy azok úgy gördüljenek végig az olvasói fejekben, ahogyan a gyorsvizű patak alján gördülnek végig a kavicsok. A mi szövegeink nem döcögnek, nem darabosak, hanem élvezet ezeket olvasni.
 3. Gyorsak vagyunk, mint a villám. Irdatlan mennyiségű szöveget meg tudunk írni napok alatt, de úgy értsd, hogy 3-4 nap alatt. Merthogy sokan is vagyunk. Nem mind a 150 írónk ír folyamatosan és napi szinten, de akár még 150 írónál is többet tudunk mozgósítani, mert idestova 4 éve jobb agyféltekés kreatív írás képzésekkel foglalkozunk, és nálunk folyamatosan termelődnek a lelkes írók. Gyakorlatilag végtelenek a kapacitásaink.
 4. Nálunk a legkorrektebb az elszámolás, mert leütés-áron dolgozunk. Nemcsak hiszünk abban, hogy a jó üzleti kapcsolat alapja a pontos elszámolás, de szó szerint így is csináljuk. Hogy miért ezt az alapelvet választottuk, arról itt írtunk bővebben: Miért leütés-áron számoljuk a szövegírás árakat itt a RitArtnál?

  Ritart Szövegírás Banner
  Ha szereted a bevételeket és a profitot számolgatni, akkor bízd ránk a szövegírást!
 5. Nálunk egy konkrét témakörnek alapból 110 téma-megközelítése lehet, tehát például keresőoptimalizálási céllal írt, egyetlen kulcsszóra kihegyezett témakört 110 verzióban és megközelítésben tudunk tárgyalni MINIMUM, úgy, hogy a 110 cikk mind más és más, sőt, teljesen másról is szólnak, mégis az adott kulcsszóval kapcsolatosak, és az adott kulcsszó köré vannak felépítve. El tudod képzelni, hogy mennyire tudja ezt imádni a Google? Nem, szerintem nem tudod elképzelni. Van egy-két-sok szavad, amire szeretnél elől lenni a keresőben? Ha velünk szerződsz, akkor kezdhetnek sírni a konkurenseid, és ezt nem viccből mondom.
 6. Bár én hoztam létre ezt az egészet, és jobbára én is koordinálom a szövegírási projekteket, de az egész rendszer nem rajtam áll vagy bukik. Nem véletlenül nem tolom magam mindenhol előtérbe, én csak egy apró rugó vagyok a gépezetben. A lényeg TE VAGY, nem én, a főnökasszony, és nem is az íróink, akik elkészítik a szöveget, de nem is a koordinátorok, és a lektorok. Mi minden folyamatot úgy alakítunk és fejlesztünk, hogy minden lépésnél te legyél a fókuszban, mert mi érted vagyunk. Tudunk írogatni a magunk kedvére is, de az az igazi mestermunka, ha valaki más számára is képesek vagyunk olyan minőségben írni, ahogyan azt magunknak is tennénk. Minden nap hálát adunk azért, mert TE VAGY.
 7. Minőségmániások vagyunk. Előző életemben minőségbiztosítási tanácsadó voltam, és aki velem dolgozik, az tudja, hogy minden második szavam az, hogy A VEVŐ, meg hogy minőségbiztosítás. Az íróinknak már nem tudom hány minőségbiztosítási alapelvet soroltam fel az idők során, de nálunk mindenki fejből tudja, hogy 1) te vagy az első, 2) az általad elvárt minőség a legfontosabb, 3) ha te boldog vagy, mi is azok leszünk. A mi világunk így kerek.

Szeretünk neked írni, hogy neked tényleg jobb legyen – hogy több vevőd, látogatód, olvasód, feliratkozód, elkötelezett híved legyen –, és mindezt tesszük szakértelemmel, elhivatottsággal, hatékonyan, gyorsan, alaposan, jóárasítva, és olyan szintű írói kreativitással, amiről mások csak álmodnak.

Ha te nem lennél kedves Megrendelő, mi akkor is írnánk, de szomorúbb lenne a világunk nélküled. És ezek nem nagy szavak, ezek puszta tények :).

Vidi Rita

Itt tudod megrendelni a következő szövegeidet>>

Posted on: 2018-10-21, by :

Vélemény, hozzászólás?