Mire, hogyan és mikor használhatod fel a szövegeket? Röviden: bármire, bárhol, bárhogyan, bármikor

Jogi alapvetésünk az általunk írt szövegekre

Amikor először érkezik meg hozzánk egy ügyfél a szövegírás szolgáltatásra, akkor mindig felmerül a logikus kérdés, ami valahogy így hangzik:

– Mire használhatom fel az általatok írt szövegeket? Meg kell jelölnöm benneteket, mint szerzőket?

A válaszunk nagyon egyszerű:

– Az általunk, a te számodra, a te kifejezett kérésedre írt szövegeket arra használod fel, amire akarod, akkor használod fel, amikor akarod, annyiszor, amennyiszer akarod, ott és úgy, ahogy akarod.

Röviden: a szöveg teljes körű felhasználási joga a tiéd lesz a kifizetés után.

Hallottunk olyan esetről, amikor más cégnél, ahol szintén foglalkoznak szövegírással az ügyfeleik számára, nehezményezték, hogy az általuk megírt, a megrendelő kifejezett kérésére elkészült szöveget a megrendelő végül több platformon és több alkalommal is felhasználta, és nemcsak egyszer küldte ki levélben, ahogy eredetileg tervezte, hanem végül többször is.

Anélkül, hogy kommentálnánk az ilyesmit, csak annyit mondok:

Mi nemhogy nem nehezményezzük, ha az általunk neked írt szöveget több módon, több időpontban, több célra is felhasználod, hanem kifejezetten javasoljuk, hogy tedd ezt! Használd a tartalom erejét többször is, több platformon is, akár több céllal is!

  • Lehet, hogy megírunk neked egy cikket a blogodra, de végül feltöltöd a Facebook oldalra is. Hurrá!
  • Lehet, hogy megírunk neked egy értékesítési levelet egy fix határidővel, de te aztán azt később is használod az összes új feliratkozónak időzítve kiküldve. Hurrá!
  • Lehet, hogy megírunk neked egy értékesítési oldalt, és abból idézeteket posztolsz a FB oldaladra, meg részletekben értékesítésre használod emailben! Zseniális!
  • Sőt, abból sem csinálunk problémát, hogy ha továbbértékesíted végül a szöveget saját ügyfeleidnek (webmesterek, online marketingesek esetében ez teljesen hétköznapi esemény).

Mi a szolgáltatásainkat úgy végezzük, hogy te megrendeled azt, mi meg megcsináljuk neked.

Ritart Szövegírás Banner
Ha szereted a bevételeket és a profitot számolgatni, akkor bízd ránk a szövegírást!

Magunktól nem csináljuk. Ha nem rendelsz szöveget, nem írunk neked. Ha rendelsz, írunk. Ez azt is eredményezi, hogy nem kérjük azt, hogy tüntesd fel a Ritart Academy-t szerzőként, mert mi a háttérmunkásaid vagyunk, nem pedig a céged arcai. Mi a kis fogaskerekek vagyunk, nem a kivetítő vászon!

Szerintünk használd a neked írt szövegeinket annyiszor és ott és akkor, ahányszor, ahol, és amikor jól esik, vagy eszedbe jut, és ha közben jó szívvel gondolsz ránk, esetleg néhány embernek el is mondod, hogy velünk dolgoztatsz, akkor mi külön hálásak leszünk.

Mást nem kérünk csak azt, hogy használd a szövegeinket jó egészséggel! Mert akkor mindenki jól jár: te is, az ügyfeleid is, és mi is.

Emlékeztetőül az ÁSZF-ünk, amiben benne van az ügyfélként keletkező felhasználási jogod is>>

 

Posted on: 2019-01-07, by :

Vélemény, hozzászólás?